Stad van de 7 heuvels.... - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Iris Huber - WaarBenJij.nu Stad van de 7 heuvels.... - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Iris Huber - WaarBenJij.nu

Stad van de 7 heuvels....

Door: Iris

Blijf op de hoogte en volg Iris

07 September 2007 | Portugal, Lissabon

Daar ben ik dan, net aangekomen in mijn hostel! Na een goede vlucht kon ik met een shuttlebus naar het centrum en vanaf daar lopend naar het hostel.

Het is hier erg warm, nu nog ongeveer 24 graden, maar het wordt hier al wel vroeg donker. Desondanks heb ik toch nog wat van de stad kunnen zien.

Dat Lissabon op zeven heuvels gebouwd is, wist is al wel. Maar dat ik dat meteen op de eerste honderd meter die ik moest lopen zou ervaren, had ik niet gedacht... Vanaf de bushalte ging er een straat steil naar boven.. Dus ik daar op mn niet al te handige schoenen meteen de vuurdoop! Flink bezweet kwam ik dan bij het hostel aan, die zich overigens ook nog op de derde verdieping van het bevindt.. Met een loodzware koffer een tweede beklimming!

Straks maar snel slapen en morgen heb ik om negen uur al de eerste kamer waar ik kan kijken, lekker vroeg dus.

Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte, bedankt voor de smsjes die ik vandaag allemaal ontvangen heb!

Liefs, Iris

PS. Ik heb ben nu ook mobiel bereikbaar op een Portugees nummer 00351 91 353 1740.

Ik bekijk mijn Nederlandse simkaart wel een keer per dag, maar ben daar dus niet op bereikbaar.

• 07 September 2007 - 20:32

Kaya:

Iris, superveel plezier! Succes met alle heuvels, haha... Goed voor je conditie! Ik hou je in de gaten, kus Kaya

• 08 September 2007 - 09:01

Warner & Cisca:

Bedankt voor je berichtje.Leuk wat van je te horen. Dus je hebt het niet koud daar in Portugal! Beter dan regen, toch.
    We hopen dat je het daar enorm naar je zin gaat krijgen en....er nog wat opsteekt ook!! Wij zijn al weer een week aan het werk en de vakantie ligt weer (ver) achter ons. Liefs, Warner & Cisca

• 08 September 2007 - 09:22

Mayke:

Hey Iris geniet van het lekkere weer en succes met de stad verkennen!
    xxx

• 08 September 2007 - 09:30

Jetske:

Enjoy de stad Iris! En met die kamer gaat het helemaal goed komen! :) xx

• 08 September 2007 - 10:39

Vivian:

he iris, geniet van de zon ik zit hier namelijk met een sjaal :).
    groetjes vivian

• 08 September 2007 - 15:58

Marije:

Heeej Iris,

Had je al een sms gestuurd, maar zal dus snel je nieuwe nummer opslaan. Ben benieuwd hoe het met je kamer is afgelopen. Hoop dat je snel iets leuks vindt.

Kus, Marije

• 08 September 2007 - 16:07

Lindsay:

He Iris, hopelijk heb je snel een leuke kamer waar je van het heerlijke weer kan genieten!

• 08 September 2007 - 16:08

Myrte:

Hey Iris!
    Meteen een portugese beproeving achter de rug! Gelukkig ben je goed aangekomen :) Ik hoop dat de kamer wat is geworden!

• 09 September 2007 - 12:26

Cecile:

hey Iris! Fijn dat je goed bent aangekomen. Geniet maar lekker van het mooie weer! Veel succes met het vinden van een kamer. Liefs Cecile

• 10 September 2007 - 08:50

Lara:

Hee Iris! Hoe is het met de kamerjacht afgelopen? En denk je wel een beetje aan ons als je op een terrasje geniet van een lekker koud drankje? Hier is het namelijk freezing!
    xx Lara

• 10 September 2007 - 11:45

Bente:

Lieve Iris,

We missen je nu al! Leuk dat je al zo snel een berichtje plaatst. Klinkt allemaal spannend, zo het onbekende in duiken...Ben benieuwd hoe je kamer wordt! Hopelijk net zo mooi als jouw fijne kamertje waar ik nu gebruik van aan het maken ben.

Hoor snel van je!

Groetjes van Bente (en Brakkie;))

• 10 September 2007 - 12:19

Sarie:

he tijdelijke ex bovenbuuf!
    ben benieuwd naar de uitslag van de kamer? En of je met portugezen zit?? Laat maar snel horen!

liefs sarie

• 14 September 2007 - 12:33